Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci VB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2210
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Kreatéka « 
Pillangó dekoráció

   A kislányok, sőt még a nagyobb lányok egyik kedvence: a szép színes pillangó. Ha nincs ötleted, hogy mivel lehetne dekorálni a gyerekszobát, mutatunk néhány lenyűgöző, de egyszerűen elkészíthető dekorációs elemet, néhány papírpillangó felhasználásával.
   
   
   
   
   Papírpillangók készítése
   
   Azért olyan remek dekorációs eszköz a papírpillangó, mert nagyon egyszerű elkészíteni. Semmi másra nincs szükség csak egy papírra és ollóra. A gyerekek is könnyen elkészíthetik, (természetesen azok, akik már magabiztosan használják az ollót), így nincs szükség nagy munkára a szülők részéről. A pillangókat érdemes egy kisebb sablon alapján kivágni, így a méretük és az alakjuk is egyforma lesz, amivel könyebben lehet dekorálni. Vannak olyan dekorációs elemek, amikben többféle nagyságú pillangókra lehet szükség, ilyenkor is érdemes sablonból dolgozni, csak éppen annyiből, ahányfajta méretre szükség lesz.
   
   
   Ahhoz, hogy a papírpillangók élethűek legyenek és gyönyörű dekorációs készíthessünk a szárnyakat valamennyirre be kell törni. Így tényleg úgy fognak kinézni, mint akik repülnek.
   
   

   
   
   
   A kevesebb néha több
   
   Ízléses és kreatív. Nem kell mindig nagy dolgokban gondolkodni, ha szereted az ötletes dekorációt, de nem vagy híve a túlzsúfolásnak, akkor nem csak a gyerekszobába, hanem a ház egyéb részeibe is bele lehet tenni ilyen mintákat.
   
   
   
   Éljenek a színek!
   
   Az előző képen inkább a formákon volt a hangsúly, de ideje rátérni a színekre. A gyerekek sokkal jobban szeretik alkalmazni a színeket, mint a felnőttek. Gondoljunk csak a rajzolásra, színezésre, öltözködésre, játékokra. Egy ilyen harmónikusan összeállított színvilágú lepkeraj bármelyik gyerekszobát feldobja!
   
   

   
   
   
   Igazi mintás pillangó
   
   Ha valaki látott már pillangót, akkor tudja, hogy a legtöbb esetben nem egyetlen színből állnak. Itt a lehetőség, hogy igazán érdekes pillangók kerüljenek a falra. Ehhez nincs másra szükség, mint a mintás papírokra, amiket szintén sablon segítségével lehet kivágni. Próbáljatok ki elsőre talán meglepő mintákat is, ki tudja milyen kreatív pillangó válik majd belőle.
   
   


Forrás: www.helloladies.hu

Tartalomjegyzék:   

Szerkesztette: Desideria al Sahib Sheik

A cikk eddig 26 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie