Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci EB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2287
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Érdekességek « 
Érdekességek Scarlett Johansson színésznőről

   Scarlett Johansson négyszeresen Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő, akit fiatalsága ellenére óriási tehetségnek kiáltottak ki már a 90-es évek közepén is. Pályafutását A suttogó című 1998-as filmmel alapozta meg. Azóta több kasszasikerben is szerepelt és máig korunk egyik legmeghatározóbb színésznője. És még csak a 37. születésnapját ünnepli.
   
   
   
   
   10. Scarlett Ingrid Johansson néven, 1984. november 22-én született New Yorkban, az Egyesült Államokban. Apja, Karsten Johansson dán származású építész, anyja lengyel zsidó emigráns családból származó Melanie Sloan színésznő..
   
   
   
   9. Scarlettnek 4 testvére van: egy nála 3 perccel fiatalabb ikerfivére, Hunter, két fiútestvére, Christian és Adrian, és egy lánytestvére, Vanessa.
   
   
   8. Nyolc évesen (1992) szerepelt először a tévében a Late Night with Conan O'Brian első évadjában, majd 2 évvel később egy off-Broadway produkcióban, a Sophistry-ben Ethan Hawke oldalán.
   
   
   
   7. A filmesek akkor figyeltek fel rá igazán, amikor Robert Redford mellett egy sérült kamaszlányt játszott A suttogóban. Ezután sorra érkeztek hozzá a forgatókönyvek. A suttogó-ban elsőfilmesként tüntettek fel a stáblistán, holott ez már a hetedik nagyjátékfilmje volt.
   
   6. Scarlett Johansson is jelölt volt a Apád-anyád idejöjjön! (1998) című film főszerepére, de azt végül Lindsay Lohan kapta meg.
   
   5. Scarlett annyira el akarta játszani Fekete Özvegyet a Vasember 2 című Marvel filmben, hogy már az előtt vörösre festette a haját, hogy megkapta volna a gyönyörű, de veszélyes nő szerepét.
   10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról
   
   
   
   4. 2008. május 20-án jelent meg első zenei albuma, "Anywhere I Lay My Head" címmel.
   
   3. Hogy segítsék Scarlett Johansson munkáját a 2015-ös Bosszúállókban, aki állapotos volt a forgatás idején, három dublőrt szerződtettek. Ez furcsa keveredésekhez vezetett, ugyanis a dublőrök állítólag megtévesztésig hasonlítottak a színésznőre. Chris Evans például úgy elegyedett beszélgetésbe az egyikükkel, hogy csak később tudatosította, hogy csak az egyik dublőrrel beszélget.
   
   
   
   2. A színésznő három éven keresztül volt Ryan Reynolds felesége, a házaspár 2011-ben vált el. Jelenleg a francia újságíró, Romain Dauriac menyasszonya, akivel közös gyermeküket várják.
   10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról
   
   
   
   1. 2016-ban Scarlett Johansson felkerült a világ legjobban kereső színészeinek a TOP 10-es listájára (egyedüli nőként). A Marvel Univerzum filmjei jócskán közrejátszottak ebben.

Forrás: www.filmezzunk.hu

Tartalomjegyzék:   

Rovatfelelős: Desideria al Sahib Sheik

A cikk eddig 23 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie