Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci EB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2385
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Sztárpletykák « 
Antonio Banderas egy teljesen új szerepben mutatja meg magát színészként

   Antonio Banderas neve hallatán mindig a spanyol szerető karaktere jut az eszünkbe, hiszen sármja és kisugárzása tökéletesen passzol ezekhez a szerepekhez.
   
   Antonio Banderas olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint a Zorró álarca, az Eredendő bűn, a Desperado vagy éppen a Volt egyszer egy Mexikó.
   
   Ezekben a filmekben egytől egyig fontos szerepet kapott a spanyol vére, akárcsak elképesztő - mai napig minden nőt lenyűgöző - mediterrán kisugárzása. Most azonban úgy döntött, hogy 61 évesen ideje nyitnia más jellegű szerepek felé is.
   
   A színész idén egy akcióthrillerben lesz látható Jaime King színésznővel az oldalán. A Code Name Banshee című alkotásban egy veterán bérgyilkost alakít majd, s a szerep kedvéért kemény edzéseken kellett részt vennie, hogy a lehető leghitelesebb legyen az izgalmas jelenetek során. Az előzetes alapján ezek rendkívül jól sikerültek. Antonio egy korábbi interjúban elmondta, hogy megtehetné, hogy hátradől és a pihenésre koncentrál, ő mégis úgy érzi, van még mit adnia a világnak.

   
   

   
   
   
   Az új filmet július 1-jén mutatják be a mozikban, mely története szerint Calebnek (Antonio Banderas), a kormány egykori bérgyilkosának, fel kell hagynia a bujkálással, miután kiderül, hogy vérdíjat tűztek ki a fejére. Calebnek és pártfogoltjának, Banshee-nek (King) maguk mögött kell hagyniuk a múltat, és meg kell találniuk Caleb lányát, Hailey-t, ha túl akarják élni a titkos CIA-összeesküvést, ami a halálukat akarja.
   
   A készülő filmben egyébként Catherine Davis és Tommy Flanagan is szerepelnek. Antonio Banderas az elmúlt években olyan alkotásokhoz adta a nevét, mint a nemrég debütált Uncharted, a Sokkal több, mint testőr 2. és az Út a díjesőig. 2023-ban pedig az Indiana Jones 5-ben is feltűnik majd.
Forrás: Colore.hu, kép forrása: Northfoto

Tartalomjegyzék:   

Rovatfelelős: Desideria al Sahib Sheik

A cikk eddig 10 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie