Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci VB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2210
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Sztárpletykák « 
A 90-es évek szívtipró színésze, Freddie Prinze Jr. ma már szakácsként keresi a kenyerét

   Az 1997-es év egyik legnagyobb közönségsikere volt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror. Bár sok nézőt a puszta borzongás gondolata csábított a mozitermekbe, a tinilányok nemcsak az ijesztő sztori miatt váltottak jegyet, hanem azért is, hogy legeltessék a szemüket a film piszkosul jóképű főszereplőjén, Freddie Prinze Jr.-on.
   
   A részben Puertó Ricó-i, részben magyar származású sztár hamar a nők bálványává vált. A '90-es évek végétől a 2000-es évekig számtalan vígjáték és családi film főszerepét osztották rá. Láthattad A csaj nem jár egyedül, a Nyakiglove és a Scooby Doo - A nagy csapat című produkciókban. Bár a csillaga fényesen ragyogott Hollywood égboltján, a 2010-es évekre visszavett a lendületből. Ugyan nem hagyott fel teljesen a színészkedéssel, csak sorozatok epizódszerepeiben tűnt fel, továbbá szinkronhangként működött közre videójátékokban és animációs mesékben.

   
   

   Fotó: Peacock / Getty Images Hungary

   
   Szó sincs arról, hogy kényelmesen hátradőlt volna, hogy kipihenje a pörgős éveket, csupán egy másik szenvedélyére, a főzésre kezdett koncentrálni. A gasztronómia egészen kisfiú korától fontos szerepet játszott az életében. Az ételek szeretete náluk családi örökség, hiszen édesanyja világéletében éttermek konyháján dolgozott.
   
   - Gyerekként engem nem érdekeltek a sportok, szóval ahelyett, hogy kint fociztam volna a többiekkel, a tűzhely mellett álltam anyámmal. Recepteket tökéletesítettünk, megmutatta, mi a hibátlan olasz szószok titka, és abba is beavatott, mi a helyes felhasználása annak a chilinek, ami a környékünkön nőtt. Mindent tőle tanultam - mesélte a kitchn.com interjújában.
   
   Nem sokon múlt, hogy a színészkedés helyett már a kezdetektől ezen az úton induljon el. Bár kiderült, hogy a mérleg nyelve nála inkább a filmkészítés felé billen, anyja ragaszkodott ahhoz, hogy legyen egy szakma a zsebében. Fel is vették a Le Cordon Bleu College of Culinary Arts szakácsiskolába, ám épp, mielőtt elkezdhette volna tanulmányait, beindult a karrierje az álomgyárban.
   
   Évtizedekkel később tért vissza a konyhába, és mindazt, amit anyukájától megtanult, saját szakácskönyvében osztotta meg a publikummal. A receptjeit tartalmazó írást 2016-ban adták ki Back to the Kitchen: 75 Delicious, Real Recipes (& True Stories) from a Food-Obsessed Actor - magyarra fordítva Vissza a konyhába: 75 ízletes, valódi recept (igazi történetekkel) egy ételrajongó színésztől - címmel.
   
   A kötet sikere után a YouTube-ra és az Instagramra kezdett főzős videókat gyártani, ezenkívül Amerika egyik legismertebb étteremlánca, a Dunkin' Donuts kérte fel egy közös együttműködés erejéig, sőt a híres szakácsok köreiben is egyre többen emlegetik a nevét. Bár sikert sikerre halmoz ezen a területen, 2021-ben úgy döntött, visszatér a kamera elé. A Punky Brewster című szituációs komédia egyik szereplőjeként láthattuk viszont februárban.
Forrás: Femina

Tartalomjegyzék:   

Rovatfelelős: Desideria al Sahib Sheik

A cikk eddig 18 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie