Menü 
- Kezdőlap
» Információk
   - A karavánról
   - Eredményeink
   - Ajándékok
   - A TeveClub
   - Segítség
   - Toborzás
   - Érettségi
- Közösség
- Ranglisták
- Rovatok
- Játékok
- Foci EB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2684
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


Általános információk

A Nagy-Nagy Sivatagban egy olyan helyre sikerült megérkezned, ahol tevédet mindenféle földi jóval látjuk el, ez az oázis pedig nem más, mint a Pa-Tank karaván!
A Pa-Tank egyike a TeveClub összes karavánjának, értelemszerűen a legjobbról van szó... :) A Karaván 2007. november 28-án alakult Archie és Marcipántigris közreműködésében. A kezdetek óta azonban alaposan kinőttük magunkat, lassan a nyomait sem lehet már felfedezni a kezdeti ötletnek.Miért éppen Pa-Tank? Avagy honnan ered a karaván neve?

Az egyszerűség kedvéért kezdjük a név második felével, a Tankkal. 2007 novemberében a TeveClubon belül megjelent egy új lehetőség, ahol a tevetartók játék formájában összemérhetik tudásukat, ez pedig nem más, mint a Gaming Zone. A Gaming Zone egyik játéka a Tankcsata, ami egyben az alapítók kedvenc játéka is. Na, innen jött a Tank.
Most akkor jöjjön a Pa! Ez az előtag azért jött hozzá, hogy ne legyen a karaván neve olyan harcias, legyen egy kicsit tevés, kicsit patás. Innen jött a pata, vagyis Pa-Ta. Komoly agymenésben szenvedünk, nem? Lehet, hogy nem kellene annyit Tankcsatázni, inkább koncentrálni kellene a Reversi-re. Viszont az hogy Pa-Reversi vagy éppen Pa-Kigolyózó mégsem olyan hangzatos, tehát maradjunk csak a Pa-Tanknál.Mi a feltétele a csatlakozásnak?

A csatlakozáshoz egyetlen feltételnek kell eleget tenni: legyen 1, azaz egy darab tevéd. Persze a karaván nevéből nem kell azt a téves következtetést levonni, hogy csak a Tankcsatát ismerő vagy szerető tevéket várjuk hozzánk, elvégre egyrészt nem csak ebből a játékból áll a Gaming Zone. Másrészt, mint már elmondtuk a kezdeti ötletet már réges-rég túlléptük. :)
Jöhet bárki, akinek szimpatikusak vagyunk! Belépés után mindenki 25 lyukas petákkal lesz gazdagabb.Mi a lyukas peták?

A lyukas peták a Pa-Tank karavánon belüli váltópénz. Mint ahogy az előző pontban taglalva lett, belépéskor mindenki 25 petákot kap, ebből lehet gazdálkodni. Petákot feladatok vállalásával illetve játékokkal lehet gyűjteni. Bizonyos játékok pénzbe, akarom mondani petákba kerülnek, cserébe több petákot lehet szerezni. Egyes játékokon szerencsés esetben akár 5 datolyát is lehet nyerni!

Minden hónapban az öt legtöbb petákot szerző játékos lesz jutalmazva rendre 3-2-2-1-1 datolyával, valamint a többi aktív tag között havonta további 1 datolya kerül kisorolásra. A nyeremények a későbbi felhasználásig a karaván Datolya Bankjába kerülnek elhelyezésre.
2011. Decemberétől speciális ajándékként Hógolyó kitüntetést osztunk annak a játékosnak, aki a karavánban korábban még nem részesült datolya vagy tárgynyereményben, és az adott hónapban a legelőkelőbb helyen végzett. Amennyiben a nyertes tevéje már birtokolja ezt a kitüntetést, akkor a nyeremény a helyezésekért valamint a sorsolás útján nyert datolyákhoz hasonlóan a Datolya Bankba kerül.

Minden hónap elején a havi petákok nullázódnak, ellenben a havonta szerzett petákok összesítve a TeveClub TP-hez hasonló peták-ranglista rendszer alapját képezik. Fontos, hogy a havi toplista az adott hónapban önerőből szerzett petákok szerint van rangsorolva (így nem számít bele a belépéskor kapott 25 peták), valamint a Gaming Zone játékokon szerzett pontok sem kerülnek itt összesítésre. Peták egyezőség után a következő rangsorolás az utolsó pénzmozgás dátuma, tehát az számít ki érte el előbb ezt az eredményt.
Végső esetben amennyiben a játékokban elvesztenéd az összes vagyonodat, úgy 1 datolya fejében 500 petákot kaphatsz. Egy adott hónapban ilyen módon maximum 1500 petákot vásárolhatsz magadnak.

Éves toplista
2012-ben az ötödik ötletbörze során új díjazási rendszer ötlete merült fel, melynek során a petákok éves szintű összesítésében az első 5 helyen végzett tagjaink 5-4-3-2-1 datolyában részesülnek.

Egy kis történelem
2008. Október 31-ig 250 peták 1 datolyára volt váltható azzal a kitétellel, hogy az átváltást a tranzakciós költségek minimalizálása miatt két vagy három datolyánként lehetett kérni.
Ennek a rendszernek egy szavazás vetett végett, melyben a karavántagok 75%-os támogatással a mostani rendszer mellett tették le a voksukat.Mi a Datolya Bank?

A havi pontversenyben vagy más helyen (pl sorsolás, vagy azonnali nyeremény lottón) szerzett datolyanyeremények első körben a Datolya Bankba kerülnek. A Datolya Bankból a tranzakciós költségek minimalizálása miatt csak 3 datolyánként lehetséges a kivét.
A datolyanyereményedet ajándékra is válthatod! Az ajándékok listáját itt találod. Ajándékot választani abból a szempontból előnyös, mert amíg a Datolya Bankból a datolyákat kizárólag 3-as csomagban lehet kikérni, addig az ajándéktárgyak közül akár 1 vagy 2 datolyás ajándékot is választhatsz.Mit jelent az, hogy a "Hét tevéje"?

A Hét tevéje választáson minden olyan tevetulajdonos részt vehet, aki legalább már egy hete karavántag. A választás minden héten hétfőn zajlik az esti záráskor (23:00-kor).
Az aktuális Hét tevéje választás győztese a cím mellé járó értékes díj mellett egy riport formájában leírhatja, hogy érzi magát a karavánban, mit szeret csinálni, és egyáltalán bármit amit a karavántársak és látogatóink felé szeretne üzenni.
Ha Fortuna neked kedvez, akár te is lehetsz a Hét tevéje választás győztese!Milyen játékaink vannak?

Weblapunkon napról-napra folyamatosan többféle játékot lehet űzni, melyek közül egyeseken több-kevesebb petákot lehet nyerni, más játékaink pedig csak a szórakozást segítik elő.
Játékaink a teljesség igénye nélkül: Szerencse peták, Egyszámjáték, Napi kvíz, Ötös és Hatos lottó, Joker Plusz, Tőzsdecápa, 3D Chat bújócska, Tevekereső extra, Karavánkereső, Vándorteve, Viccverseny, Billentyűrajz verseny, Képjáték, Számfejtő, Tucc Hunul?, Eszperente, Zsákbapeták, Trezor, Sportfogadás, Tevevásár, speciális Gaming Zone játékok, Flash játékok.Mi található még a weblapunkon?

A karaván weblapján a játékok mellett folyamatosan megújuló napi és heti frissítésű rovatok is vannak, melyeket a tagjaink vezetnek. Jelenlegi rovataink: Autó-Motor, Bulvár hírek, Delta, Érdekes videók, Ezotéria, Filmajánló, Hardver világ, Horoszkóp, Idézetek, Irodalmár, Játéktesztek, Könyvajánló, Mixersuli, Modern technika, Művészet, Poénos képek, Riporter, Sporthírek, Süssünk-főzzünk!, Szoftver világ, Sztárpletykák, TeveClub hírek, Történész, Viccek és Világutazó.
Rovatvezető nálunk bárki lehet. Legyél te is rovatvezető!Hogy tudok bejelentkezni a weblapra? Avagy hogy tudok regisztrálni?

Regisztráltál már karavánunk weblapjára? Amennyiben még nem, akkor tedd meg ezt mielőbb! A felhasználóneved a weblapunkon ugyanaz lesz mint a TeveClub-on használt tevenév, jelszónak pedig válassz egy tetszőlegeset. A szabadon választott jelszavadat írd meg levélben nekem, azaz Archie-nak, és elkészítem számodra a belépéshez szükséges regisztrációt.
Az új tagok weblapra való regisztrációja a karavánba lépést követő napok egyikén történik meg. A regisztráció elkészültéről levélben kapsz értesítőt. A weblapunkra több tevédet is regisztrálhatod, ellenben naponta csak két tevéddel tudsz bejelentkezni hozzánk.
Minden egyes tagunk aki megszerezte nálunk az 500 nap tagság után járó Karavánok bástyája titulust igényelhet magának saját @pa-tank.hu e-mail címet.Mi a karaván alapgondolata?

A karavánon belül mindent egymásért teszünk, nem magunkért.
Ebből a megfontolásból kifolyólag alakítottuk ki jelképes összegben az egyes feladatköröket betöltő tagok díjazását, valamint a játékokban szerezhető petákok mennyiségét is.Mi az alapszabály?

Nem kunyerálunk datolyát!Végezetül jöjjön egy versike, melyet egy kreatív karavántagunk írt:

Pa-Tank kari a menő,
Archie itt a vezető.
Ha nem lépsz be megbánod,
foltos lesz a nadrágod!
Kariban jó társaság,
segítőkész, sok barát!
Itt vannak jó játékok,
ötös lottó, trezornyitás!
Na meg sok sok mulatás,
tevevásár és még más.

Gyere velünk, tevegeljünk!
Koptassuk a sivatagot!

- Dengar -Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie