Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci EB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2385
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Ezotéria « 
5 szerelmi bájital egy boszorkány receptes könyvéből

   Időnként mindenkinek jól jön a párkapcsolata frissítése, hogy egy kis tűzet, fényt, vitalitást, szenvedélyt csepegtessen bele, hogy a párok újra beleszeressenek egymásba. Ha te is szeretnéd eképpen felfrissíteni a kapcsolatotokat, életet csempészni bele, készítsd el az egyik bájitalt, amit egy valódi boszorkány receptes könyvéből hoztunk el neked!
   
   Burjánzó szerelem
   Pénteken, növő hold idején készítsd el ezt a bájitalt.
   
   Szükséged lesz 1 teáskanál rozmaringra, 1 fekete tea filterre, 2 teáskanál kakukkfűre, 3 teáskanál szerecsendióra, 3 friss mentalevélre, 6 friss rózsasziromra, 1 egész citrom levére, és egy kis mézre.
   
   3 dl bögre vízbe tedd az anyagokat és forrald őket össze. Forrás után hagyd állni 13 percig. Ezt követően szűrd le, majd mond el a következő igét:
   
   "A növő hold fényében keverem ezt a bájitalt X-nek. Vágyjon rám!"
   
   Igyál belőle egy kicsit és mond tovább:
   
   "Szerelem Istennője, hallgasd meg kérésemet,
   Forrósítsd fel X szívét irántam, epekedjen utánam!"
   
   Idd meg a bájitalodat azzal a gondolattal, hogy ezáltal mind a ketten megnyíltok az új szerelemre, ugyanis a bájital oda-vissza hat. Nem csak rajtad fejti ki a hatását, hanem rajta is. Vizualizáld, lásd magad előtt eljövendő szerelmeteket.
   
   Majd a következő pénteken keverd ki újra a bájitalt, és add annak, akinek a szerelemére áhítozol.
   
   
   Folyékony tűz
   Hétfőn, kedden vagy pénteken készítsd el növő hold idején.
   
   Kellékek:3 db gyertya (piros, rózsaszín, zöld, 4 köménymag, 1 teáskanál édesgyökér, 1 fekete tea filter, 1 teáskanál csipkebogyó, 6 db rózsaszirom, 1 dl rum.
   
   Gyújtsd meg a gyertyákat a lábas előtt, ahol elkészíted a bájitalt. Két csészényi forró vízbe rakd a növényi komponenseket. Majd az írókezeddel a gőzben, körözz háromszor a fortyogó ital felett és vizualizáld vágyadat, érzed magadban a szerelmet.
   
   Forrás után 10 perccel leveheted, szűrd át és ülj le vele egy számodra kellemes, megnyugtató helyre. Fogd a kezedbe kedvesed fotóját és mond:
   
   "Amint a csésze az ajkaimhoz ér,
   Megiszom a folyékony szerelmet lassanként,
   Rózsa, csipke és kömény,
   Édesgyökér hozd el és maradjon mellettem a szerelmem."
   
   Idd meg az italt és közben behunyt szemmel lásd tisztán magad előtt, mire vágysz, milyen legyen a szerelmetek. Érezd, hogy átjár a bájital, de nem csak téged, hanem szerelmedet is, és ahogy elönt a forróság, úgy ébred fel bennetek a szerelem folyékony tűz formájában, amely aztán összecsap és egy nagy lángoszlopként egyesültök.
   
   
   Fűszeres élvezet
   Szükséged lesz: fél liter vörös borra, 1 piros gyertyára, egy lábasra, 3 teáskanál rózsasziromra, 2 teáskanál fahéjra, 2 teáskanál hibiszkuszra, 1 teáskanál kardamomra, 1 egész vanília rúdra, mézre, 2 teáskanál szegfűszegre, fél citrom levére, 1 egész narancs levére és mézre.
   
   Gyújtsd meg a gyertyát, forrald fel a bort, és dobd bele a belevalókat. Minden egyes anyagnál, koncentrálj arra, hogy mit adsz a szerelemhez, mit kívánsz és vizualizáld bele. Kis lángon forrald legalább 10 percig.
   
   Majd frissen tálalva, kellemes beszélgetés mellett igyátok meg együtt.
   
   
   Ébredő szerelem
   Forralj 3 adag bögre vizet és adj hozzá 2 teáskanál rózsaszirmot, 2 teáskanál borsmentát, 1 teáskanál máriatövist, 1 teáskanál koriandert, 2 teáskanál fahéjat, 2 teáskanál szerecsendiót, 1 egész vanília rudat, 1 teáskanál gyömbért és mézet. 8 percen át forrald.
   
   Utána szervírozd frissen és igyátok meg, miközben te arra gondolsz, hogy kapcsolatotok fordulópontra ér, megújul, még forróbb és tüzesebb lesz.
   
   Vénusz szerelme
   Két bögrényi borba, keverj el 3 teáskanál gyömbért, 1 egész vanília rudat, 2 teáskanál fahéjat, 2 teáskanál édesgyökeret, fél citrom levét, 1 egész narancslevet, 1 dl eperlevet.
   
   Tedd három napra a hűtőbe, hogy összeérjenek az anyagok. Vedd elő mindennap, fogd a kezedbe az üveget és töltsd fel olyan érzésekkel, vágyakkal, gondolatokkal, amelyeket szeretéd, hogy megjelenjen a kapcsolatotokban is.
   
   A harmadik napi töltés után már fogyaszthatjátok is!

Forrás: www.noiportal.hu

Tartalomjegyzék:   

Rovatfelelős: Prof. Angyalka

A cikk eddig 7 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie