Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci EB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2287
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Horoszkóp « 
2021. november 29-december 5.

BAK (December 22. - Január 20.)
   A Vénusz a Bak jegyében járva nagy vonzerőt ad neked. Nem véletlen, hogy most könnyedén kapcsolódsz másokhoz, szívesebben kezdeményezel. Az anyagiak területe is jól alakul, váratlan szerencséd lehet a pénzügyekben. Lelkiekben viszont szükséged lenne már egy kis elcsendesülésre, mert alaposan túlhajtottad magad az elmúlt időszakban. Néhány kolléga megpróbálja rád hárítani az őket terhelő felelősséget, sőt, még a saját munkájuk egy részét is igyekeznek a nyakadba varrni. Ne hagyd!


VÍZÖNTŐ (Január 21. - Február 20.)
   Munkahelyi erőfeszítéseidnek végre meglesz a fizetsége, méghozzá sokkal több, mint gondolnád. Amire oda kell figyelned november utolsó és december első napjaiban, hogy ne nyomd el a többieket, ez a hatékonyság ugyanis ijesztően hat rájuk. A Nyilas újhold új barátok, segítők sokaságát jelzi, lesz alkalmad eldönteni, ki érdemes hosszú távon is a barátságodra. Szerelmi ügyekben váratlan bonyodalmak jöhetnek.


HALAK (Február 21.- Március 20.)
   Életed ezen a héten komoly lendületet kap. Uralkodó bolygód, a Neptunusz a Halakban előre indul, és azok a bizonytalanságok, amelyek eddig gyötörtek, végre letisztázódnak benned és körülötted is. Ismét tudsz dönteni, de legalábbis az állóvíz megmozdul... Valószínűleg olyan változások történnek be a munkádban, amelyek számodra nagyon előnyösek lesznek. Optimizmusod, vállalkozó kedved átsegít a kezdeti nehézségeken.


KOS (Március 21. - Április 20.)
   A heti horoszkóp szerint, ha eddig titokban tartottál egy kapcsolatot, akkor azt mostantól nyugodtan felvállalhatod. Lehetséges, hogy az illetőt a munkádnak köszönhetően ismerted meg. A Nyilas újholdnak köszönhetően megújíthatod az életmódodat, új kultúrákat ismerhetsz meg, új szemléletet sajátíthatsz el. Amit ezen a héten kezdesz el, az hosszú távon kézzel fogható sikert hoz neked.


BIKA (Április 21. - Május 20.)
   November utolsó és december első napjai alkalmasak, hogy megújítsd a meglévő párkapcsolatodat. Ha volt köztetek mostanában némi súrlódás, azt könnyedén elsimíthatod. Annál is inkább, mert a Nyilas újhold az intimitás fontosságát hangsúlyozza. A munkahelyi dolgok szépen alakulnak, főleg, ha arra koncentrálsz, kihozd magadból a legtöbbet, és nem mások dolgaival folglalkozol. Figyelj magadra és elégedett leszel az eredménnyel.


IKREK (Május 21. - Június 21.)
   A Nap mellett uralkodó bolygód, a Merkúr is a Nyilas jelében jár. Tartós kapcsolat kezdődhet az életedben, ha ez aktuális, ahol a korkülönbség is szerepet játszhat. A Nyilas újhold szintén támogatja a romantikus kapcsolatot, de megerősít mindenfajta együttműködést, így az üzletieket is. Ha a meglévő párkapcsolatot szeretnéd rendbe tenni, végre rá kellene szánnod magadat egy őszinte beszélgetésre...


RÁK (Június 22. - Július 22.)
   Ha még keresed a társadat, a bolygók szerint most olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen működik majd köztetek a kémia. Leendő párod hozzád hasonlóan szenvedélyes, romantikus és hűséges. Bizonyára felismered, hogy ő az, akire mindig is vártál. Ezen a héten te lehetsz a legnépszerűbb a munkahelyeden is, és azt tapasztalhatod, hogy kollégák egyre többször keresnek meg a kérdéseikkel, ötleteikkel.


OROSZLÁN (Július 23. - Augusztus 23.)
   A tisztázó beszélgetés ideje jött el a párkapcsolatodban. Muszáj lesz feltárnod a párod előtt az igazságot, ha azt akarod, hogy méltó módon folytassátok, vagy ha nincs más megoldás, akkor lezárjátok a kapcsolatot. Vigyázz, mert teljesen fölösleges dolgokra fecséreled az energiádat. Ha a pénzkeresés hevében túlhajtod magad, akkor nem marad időd és erőd foglalkozni egy anyagi és szakmai sikert ígérő ajánlattal. Ügyesen mérlegelj!


SZŰZ (Augusztus 24. - Szeptember 23.)
   Ami a kapcsolatokat illeti, ezen a héten kifejezetten remek periódusban vagy. A Neptunusz elindult előre, s ezért elképzelhető, hogy valamelyik régi szerelmeddel végre tisztázni tudod a félreértéseket. A beszélgetésnek köszönhetően még az is lehetséges, hogy ismét elindul valami köztetek. A Nyilas újhold arra késztet, hogy tölts minél több időt a családoddal. A következő napokban a kötődés, az intimitás megélése a legfőbb téma.


MÉRLEG (Szeptember 24. - Október 23.)
   Az otthonod lesz ezen a héten igazán fontos számodra, és szerencsére jó a hangulat, visszatért a béke és a harmónia a családba. Az intuíciód nagyon erős mostanság, ezért mindenképpen érdemes a megérzéseidre figyelned, hallgatnod. Lehet, hogy az első reakciód a legjobb most. Vizsgáld felül a távlati terveket, és azokról, amelyekről kiderül, hogy túl kockázatosak, vagy túl kevés hasznot hoznak, mielőbb mondj le. A biztonságos megoldást keresd!


SKORPIÓ (Október 24. - November 22.)
   A Neptunusz előre indult, és számodra azt mutatja, hogy újrakezdődhet egy régi kapcsolat. A folytatás szerencsére igazán örömteli lesz! Váratlan események ugyan átszervezhetik a terveidet, de a szombati újhold után minden megnyugtatóan rendeződik. Az anyagi ügyek is nagyon fellendülnek, előléptetésre is joggal számíthatsz. Viszont bölcsen teszed, ha ezt egyelőre nem vered nagydobra. Nem kell még tudniuk a többieknek.


NYILAS (November 23. - December 21.)
   Hétfőn a Nap és a Merkúr, majd szombaton a Nap és a Hold áll együtt a Nyilasban, amely új lehetőségeket jelez számodra. Teljes megújulásra számíthatsz személyes szinten, de az is lehet, hogy az élethez való hozzáállásodon változtatsz. Az biztos, fontos tanulságokat sajátíthatsz el most. Új életszakasz kezdődhet az életedben, ha teszel érte. Új embereket ismerhetsz meg, új tapasztalatokat gyűjthetsz, bátrabb és merészebb lehetsz. Kipróbálhatsz valamit, amihez korábban nem éreztél elég bátorságot...


Forrás: www.astronet.hu

Tartalomjegyzék:   

Rovatfelelős: Prof. Angyalka

A cikk eddig 14 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie