Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
- Rovatok
- Játékok
- Foci VB
» Ötletbörze
   - Ötletbörze 7.
   - Üzenőfal
Archívum
   - Ötletbörze 1.
   - Ötletbörze 2.
   - Ötletbörze 3.
   - Ötletbörze 4.
   - Ötletbörze 5.
   - Ötletbörze 6.
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2673
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Ötletbörze üzenőfal « 
Bildemért2010-11-16 09:03:32
Archie írt, hogy egy példát is beszúrhatnék ide, szóval... végül írtam egy komplett (rövidke) cikket, hogy hogyan képzelem el az első ötletem (ugyanis a második szerintem elég egyértelmű. Szóljatok, ha nem :D)

Tehát a példa:

*Megnyitották a Margithidat – látjuk a szalagcímet rengeteg helyen.

A Núbiai Sivatag két népes karavánja is elvándorolt egészen Magyarországig, hogy végre átkelhessenek Budára, mikor azonban egy iskolába induló egyetemista megosztotta velük, hogy megnyitották, de csak a gépjárművek számára. A pesti hídfőnél ma reggel felgyülemlett [i]állati[/i] tömeget jelenleg sikeresen átterelték a rakpartra, így a Margithídon újból /másodszor is tényleg/ szabad a közlekedés (persze gyalogosoknak és gépjárműveknek. Tevéknek nem). Egy idős teveházaspár így nyilatkozott: „Mi nem tudtuk, hogy itt egyáltalán nem közlekednek, a felújítás miatt. Amikor meghallottuk a hírt, azt hittük egyértelműen a tevékre vonatkozik, mivel már annyiszor beadtuk a kérvényünket az ENSZ-nél…” ekkor felesége közbeszólt „Lehet, hogy nem ott kellett volna.”

Bizony, talán nem ott kellett volna.
Mindenesetre, önök, kedves olvasóink, semmiképp se lepődjenek meg, ha tevecsordával, vagy, a városban egyedül kószáló tevével találkoznak. Ugyanis ki tudja, mikor jön Egyiptomból az utánpótlás.

A négyes-hatos vonalát azonban nemigen ajánljuk, ha tevementes délelőttöt, délutánt… napot, hetet… esetleg hónapot szeretnének eltölteni (mivel ki tudja, mikor térhetnek haza szerencsétlen jószágok), ugyanis ez a tevék bevallottan kijelölt útvonala.

Kellemes délutánt, és nyugodt városbéli közlekedést kívánunk Önöknek.*

Na? :))




  Válasz Bildemért üzenetére

Üzenetküldéshez be kell jelentkezni...
Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie