Menü 
- Kezdőlap
- Információk
- Közösség
- Ranglisták
» Rovatok
   - Autó-Motor
   - Állatvilág
   - Bulvár hírek
   - Civilizációk
   - Csillagászat
   - Delta
   - Életmód
   - Érdekes videó
   - Érdekességek
   - Ezotéria
   - Facebook
   - Filmajánló
   - Hardver világ
   - Horoszkóp
   - Idézetek
   - Irodalmár
   - Játéktesztek
   - Könyvajánló
   - Kreatéka
   - Mixersuli
   - Művészet
   - Naptár
   - Poénos kép
   - Retro
   - Riporter
   - Sporthírek
   - Süssünk-főzzünk
   - Szoftver világ
   - Sztárpletykák
   - Technika
   - TeveClub hírek
   - Történész
   - Viccek
   - Világörökség
   - Világutazó
- Játékok
- Foci VB
- Ötletbörze
- Párkereső
- Árvaház
- Adományok
- Vendégkönyv
Név:
Jelszó:
Regisztráció
Eddig
2178
került kiosztásra

Jelenleg

látogatónk van


   » Ezotéria « 
Kérjetek és kaptok! Segítenek az arkangyalok

   Az arkangyalok Isten hírvivői, ők a közvetítők a Teremtő és az emberek között. Fordulj hozzájuk, ha támogatásra, bátorításra vagy tanácsra van szükséged.
   
   Ariel arkangyal
   
   Nevének jelentése "Isten oroszlánja", ami jellemző név, mert Ariel bátor és merész. Ha oroszlánokat látsz álmodban vagy meditációban, valószínűleg Ariel látogatott meg.
   
   Miben segíthet?
   
   Fordulj hozzá, ha bátorságodat és önbizalmadat szeretnéd erősíteni. Abban is segít, hogy bevonzhasd életedbe a földi küldetésedhez szükséges támogatást. Aurája halvány rózsaszínű és ha rózskvarcot viselsz, vagy tartasz a kezedben, szíved még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt.
   
   ***
   
   Chamuel arkangyal
   
   Neve azt jelenti "aki látja Istent". Nyugodtan támaszkodhatsz tisztánlátó képességére, amikor tárgyakat, helyzeteket vagy embereket keresel. Ő ügyel az ember benső békességére és a világbékére. Nagyon kedves, szeretetteljes lény, az ő közelsége könnyed izgalom érzését kelti az emberben. Látja az ember valódi értékeit és feltétel nélkül szeret. Aurája halványzöld, mint a zsenge falevél a reggeli napsütésben, A közeledben érezheted, ha fluoritot viselsz.
   
   Miben segíthet?
   
   Ha szeretnél kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lenni, fordulj Chamuelhez. Emellett híres arról, hogy segít meglelni a célodnak és szenvedélyeidnek leginkább megfelelő hivatást. Karrieredben is gyakran fordulhatsz hozzá tanácsért.
   
   ***
   
   
   
   Mihály arkangyal
   
   Mihály neve azt jelenti: "aki Istenhez hasonlatos", ugyanis a Teremtő fenséges szeretete, ereje, hatalma és rendíthetetlen hite sugárzik belőle. Aurája királykék színű, enyhe sötétliás árnyalattal. A kristályok közül a szugilit testesíti meg energiáját.
   
   Elsődleges feladata, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. Amikor hozzá fordulsz melegség önthet el. Ez azért van, mert ő, tüzes, harcos arkangyal. Ha akarod állandóan veled marad, hiszen képes mindenütt egyszerre jelen lenni.
   
   Miben segíthet?
   
   Ha aggodalom vagy szorongás lesz úrrá rajtad, gondolatban szólítsd Mihály arkangyalt és ő megnyugtat majd. Arra is kérheted, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat otthonodból, autódból, társaságodból.
   
   ***
   
   Metatron arkangyal
   
   Metaron az egyik olyan arkangyal, aki egykor földi halandóként élt (a másik Sandalphon). Ő volt Énok próféta, az írnok, aki példás élete után a mennybe emelkedett, ahol továbbra is krónikásként és jegyzőkönyvezetőként tevékenykedik, és természetesen az embereknek is segít kifejleszteni a szervezési képességeiket. Az arkangyalok jellegzetes aurával rendelkeznek Metatroné szép lila, tengerzöld csíkokkal, a hozzá társított kristály a zöld-piros turmalin.
   
   Miben segíthet?
   
   Ha hozzá folyamodsz, arra fog sarkallni, hogy keress időt az elsőbbséget élvező teendőidnek.
   
   ***
   
   Rafael arkangyal
   
   Neve azt jelenti "kit isten meggyógyít". Rafael az égi világ gyógygtója. Tevékenysége az isteni közbelépésben és tanácsadásban mutatkozik meg. Az előbbi esetben közbeavatkozik egy adott helyzetben,körülveszi smaragzöld színű fényével és a gond egy csapásra elillan. A másik esetben viszont (és ez a gyakoribb) intuícióval és megérzésekkel mutatja meg neked, hogy te magad mivel segítheted elő a gyógyulásodat. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját.
   
   Miben segíthet?
   
   Amikor gyógyulást remélve fordulsz hozzá, figyelj oda benyomásaidra és csináld végig mindazt, amit sugall.
   
   ***
   
   Hániel arkangyal
   
   Nevének egyik jelentése "Isten dicsősége" Abban segít, hogy mindent a maga teljességében élhess meg. Segít, hogy elfogadd magad mindenestül, jó tulajdonságaiddal, kellemetlen vonásaiddal és árnyoldaladdal együtt. Hániel aurája kékesfehér, mint a telihold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szertenél Haniel közelébe kerülni, viselj holdkövet, ő fog körülölelni, gondoskodó anyai energiájával és csodákat fog tenni irántad érzett szeretetével.
   
   Miben segíthet?
   
   Fordulj hozzá, ha bizonytalan vagy magadban, vagy ha bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésedet, segít, hogy meglásd mennyire csodás vagy valójában.
   
   ***
   
   Sandalpon arkangyal
   
   Metatron mellett a másik olyan arkangyal, aki ember volt, de példás élete miatt fölemelkedett az arkangyalok körébe. Abban tud segíteni, hogy te is kiemelkedő életet élhess. Aurája türkiz, nyugtató, hűsítő árnyalatban tündököl, mint az áttetsző trópusi tenger. Ha a türkiz kristályt a kezedben tartod, Sandalphon segít hogy szavaid és tetteid szelídebbé lágyabbá, ugyanakkor hatásosabbá váljanak.
   
   Miben segíthet?
   
   Azzal a kérdéssel fordulhatsz hozzá, hogy segítsen egységben élni, támogatásával képes leszel kimondani saját igazságodat úgy, hogy senkinek ártasz vele. Ezen kívül segít érzékelni valamennyi csodát és győzelmet még a legkisebbeket is.
   
   ***
   
   Raguel arkangyal
   
   Neve azt jelenti "Isten barátja", és elsődleges szerepe összhangot és rendet teremteni az emberi kapcsolatokban. Megvan a hatalma hogy elsimítsa a vitákat és gyakran úgy is emlegetik, mint az Igazságosság és Pártatlanság Arkangyala. Energiája szép halványkék, mint a derűs ég egy tökéletes tavaszi reggelen. Igazságos és helyes cselekvésre ösztönzi az embereket, ha akvamarint tartasz a kezedben, könnyebben ráhangolódhatsz Raguel kedves, bölcs személyiségére.
   
   Miben segíthet?
   
   Ha egy veszekedés kellős közepén találod magad, kérd fel Raguelt közvetítőnek. Kreatív megoldással fog megjelenni, amelynek révén győztes-győztes megoldást sikerül találnod.
   
   ***
   
   Jeremiel arkangyal
   
   Aurája mély padlizsánlila, energiáját az ametiszt képviseli. Neve azt jelenti "Isten kegyelme". Ha hozzá fordulsz, minden érintett szívébe megbocsátást hoz. Megmutatja hogyan szeretetteljesen cselekedni.
   
   Miben segíthet?
   
   Egyik feladata az, hogy segít a frissen eltávozott lelkeknek áttekinteni a maguk mögött hagyott életet. Emellett az élők is fordulhatnak hozzá életútjuk elemzésekor, kérd a segítségét, hogy áttekinthesd hol tartasz, mit tanultál meg, mit vagy kész elengedni és miért lehetsz hálás.
   
   ***
   
   Raziel arkangyal
   
   Nevének jelentése "Isten titka". Raziel az arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így abban segít, hogy hogy megértsd az olyan eszméket , amelyek meghaladják az emberi logikát. Kitágítja és erőpróbára készteti a hétköznapi gondolkodást, de úgy, hogy az végső soron gyógyító hatású legyen.
   
   Miben segíthet?
   
   Spirituális eszmék megértésében és a gyakorlatba való átültetésében segít.
   
   ***
   
   Gábriel arkangyal
   
   Nevének jelentése "Isten az én erősségem" és ez a kifejezés valamennyiünkre igaz. Nem számít, honnan jöttünk Isten ereje mindig áramlik rajtunk és Gábriel segíthet, hogy félelmet nem ismerve merítsünk belőle. Arra biztat bennünket, hogy nyugodtan vállaljuk föl hatalmunkat. Ő megvéd bennünket. Aurája rézsszínben tündököl, mint a trombita. Amikor citrint vagy rezet viselsz, könnyedén összekapcsolódhatsz energiájával.
   
   Miben segíthet?
   
   Hírnök arkangyal révén szívesen segít a az írással foglalkozóknak és gyógyító üzenetet közvetít nekik. Szeretetteljes tanítóként sarkallni fog, hogy rászánd magad az írásra, ráadásul, ha megkéred rá, képes megnyitni az ajtókat a könyv- és lapkiadókban. De leginkább abban támogat, hogy élvezd az írást.
   
   ***
   
   Uriel arkangyal
   
   Neve azt jelenti "Isten fénye". Közismert arról, hogy isteni sugallat formájában világosítja meg elménket. Valahányszor válaszokra vagy szellemi meglátásokra van szükséged, fordulj hozzá, ő mindenkinek válaszol. Akkor tudod, hogy felelt a kérdésedre, ha folyamatosan ugyanazok a pozitív, szeretetteljes és építő gondolataid vagy elképzeléseid támadnak. Energiája a gyertyalánghoz hasonló halványsárga színű. Energiájával a borostyánkövet szokták összefüggésbe hozni.
   
   Miben segíthet?
   
   Fordulj hozzá ha ötletekre, tanácsra van szükséged.
   
   ***
   
   Jopiel arkangyal
   
   Neve azt jelenti, "Isten gyönyörűsége": mindenben és mindenkiben meglátja a szépséget és ugyanebben segít neked is. Tudja, hogyha rendszeresen mész szabad levegőre és tisztulsz meg az alacsonyrendű energiáktól, derűsebben tekintesz az életre. Aurája sötét rózsíszínű, ami szépséges, szerető és figyelmes természetére utal. Energiájához az aurája színében pompázó kristályokat , például a vörös turmalint szokták társítani.
   
   Miben segíthet?
   
   Fordulj Jopielhez, hogy könnyebben szakíts időt kirándulásra, természetjárásra vagy hogy a zöldbe költözhess.
   
   ***
   
   Azrael arkangyal
   
   Neve az jelenti "Isten segítsége" a segítőket pártfolgolja. Azrael aurája a sárga egészen halvány árnyalatában ragyog, szerető fényével körülveszi a szenvedőket és a haldoklókat, ezzel vigasztalva őket. Amikor a közeledben van tojáshéj színű fényeket láthatsz csillogni a szobában. A krémszínű kalcit tartalmazza energiáját, így ha ezt viseled vagy tartod a kezedben további enyhülést kaphatsz.
   
   Miben segíthet?
   
   Tanácsadás közben kérd meg, hogy segítsen türelmesnek és együttérzőnek lenni.
   
   ***
   
   Zadkiel arkangyal
   
   Neve azt jelenti "Isten kegyelme" . A tökéletes szellemi tanító: türelmes, kedves és mindentudó. Ő segít elengedni az engesztelhetetlenségünket önmagunkkal és másokkal szemben. Aurája sötét indigókék. Amikor lápisz lazuli nevű kristályt viselsz, közelről érezheted jelenlétét.
   
   Miben segíthet?
   
   Segít az emberi emlékezőképesség működésében, nyugodtan fordulj hozzá ha meg kell jegyezned valamit, Zadkiel örömmel megtanít bármire, amit tudnod kell.


Forrás: www.astronet.hu

Tartalomjegyzék:   

Szerkesztette: Tehetséges Vehemencia

A cikk eddig 27 tagunk figyelmét kötötte le.

Webmaster: Márkus Csaba, alias Archie